Värmepumpar

Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT’s heltäckande program av värmepumpar inom bergvärme, jordvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft. Vi erbjuder våra kunder totalentreprenad, vilket innebär att vi tar helhetsansvaret för din installation oavsett om det är en ny installation eller om du byter ut din gamla.

​Vid köp av en ny värmepumpsanläggning är trygghet och kvalité på såväl produkt som installatör extra viktig och vi ställer högt krav på våra montörers kompetens. ​Vi som certifierat IVT center servar och underhåller alla våra installationer så du kan vara trygg och tänka på annat.

Som installatör och IVT center är vi speciellt utbildade inom området värmepumpar och erbjuder dig en skräddarsydd lösning där vi tar hänsyn till förutsättningarna i just din fastighet. Du får också marknadens mest omfattande garanti, med 10 år på kompressorn och 6 år på värmepumpen.

Vi har 25 års erfarenhet från hundratals framgångsrika installationer av Sveriges bästa och mest effektiva värmesystem för bergvärme, jordvärme och luftvärme och vår säljare hjälper dig att välja rätt värmepump.

Välkommen att ta kontakt med oss för en kostnadsfri rådgivning, besiktning och energikalkyl för din nya värmepump!

Offertförfrågan värmepump


Huvudkontor
Skeppsbron 67
87130 Härnösand
svar@nordlandvvs.se
Tel: 0611-206 10